De eerste post, dat moet wel een bijzondere post zijn

Mijn eerste post, op mijn blog. Juist, mijn eigen blog. Helemaal van mij, maar niet alleen voor mij. Het is voor iedereen die het maar lezen wilt. Iedereen is welkom en ik hoop dat iedere bezoeker iets nuttigs vindt op mijn blog. Leuke, bemoedigende reacties zijn altijd welkom, evenals ideeën, tips of correcties. Samen weten en kunnen we meer.

Al een lange tijd denk ik erover na om een eigen blog te beginnen, maar tot nu toe nooit gedaan. Enerzijds de gedachte dat ik toch niets boeiends te vertellen heb, of wel? Anderzijds de gedachte van er zijn al zoveeeeeel blogs, hoe zou de mijne dan opvallen? Toch denk ik dat ik met mijn blog verschil kan maken, dat ik iets boeiends kan vertellen door leuke ideeën en eigen ervaringen te bundelenen.

Als moeder van een vrolijke, actieve één-jarige lijk ik nog maar net te komen kijken. Maar niets is minder waar, ik ben al jaren actief met kinderen als tante, als vriendin van hun moeders, als oppasser en een tijdje zelfs als werk. Vaak heb ik alles op zijn kop gezet om een leuke dag te organiseren en bijvoorbeeld heerlijke rozegekleurde koekjes te bakken met mijn prinsessennichtjes of heerlijk verven met zelfgemaakte verf met mijn lieve zoontje. Alles is mogelijk en door de tijd heen, zal ik jullie kennis laten maken met mijn activiteiten, soms zelf bedacht, soms geïnspireerd door andere moeders of sites.

En daarom open ik met de eerste post mijn blog, op een bijzondere dag: namelijk de dag dat mijn zoontje één jaar is geworden. Het begin van een actieve, drukke, creatieve tijd met heel veel ideeën. Doen jullie met ons mee?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *