De trukendoos voor ouders – geweldig boek!!!

Toveren is niet mijn ding, maar ik ben een echte fan van het boek: ‘De trukendoos voor ouders’, van Ute Glaser. Gelukkig hoef je ook geen echte goochelaar te zijn om deze truken onder de knie te krijgen. Natuurlijk blijf ik reëel, ook dit boek lost niet alle opvoedkundige moeiteloos op of zorgt ervoor dat we perfecte ouders worden, maar ik hou van de simpele vormgeving van het boek. Makkelijk taalgebruik en korte, krachtige en vooral herkenbare tips zorgen ervoor dat dit boek makkelijk te lezen is. Het boek biedt een meer ontspannen wijze van opvoeden. Nee, dit is geen verkoperspraatje!

De tips en trucs gaan over alledaagse zaken, zoals tijdens het eten, tijdens het badderen, onderweg en nog veel meer. Echt een aanrader voor ouders in spé, de ouders die net om de hoek komen kijken en zelfs voor de doorgewinterde ouders biedt het boek mogelijk een nieuw perspectief.

Het boek is in 2011 uitgekomen en al heel snel na uitgave kwam ik het boek toevallig tegen en heb ik het aangeschaft, zonder spijt, want intussen heb ik er al heel veel uit geleerd en ook al wat andere moeders ermee blij gemaakt. De tips zijn herkenbaar beschreven, met makkelijk taalgebruik, korte stukjes en echt toepasbaar.

This entry was posted in Boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *